Nyheter / Nyhet

Certifieringsceremoni för Kunskapskällan

Publicerad: 15 november 2023

Efter att certifieringsnämnden beslutade i slutet av september att certifiera Restaurang och livsmedelsprogrammet hos Kunskapskällan i Herrljunga var det äntligen dags att uppmärksamma detta via en ceremoni!

Själva ceremonin ägde rum på Herrljunga Hotell & Konferens, som också är en av Kunskapskällans samarbetspartners och ett av Visitas medlemsföretag.

Visitas chef för kompetensförsörjning, Peter Thomelius, modererade ceremonin. På plats var även regionansvarig för Visita Västra, Frida Arvidsson. Kommunstyrelsens ordförande Mats Palm fick möjlighet att lyfta vikten av utbildningen i Herrljunga och samverkan med näringslivet. Även bildningschefen Annica Steneld var på plats och lyfte utbildningens kvalitet med extra fokus på det enorma arbete som ansvariga lärare och rektorer lagt ner för att Kunskapskällans Restaurang och livsmedelsprogram har hamnat där de är idag.

PanelsamtalVisitas Peter Thomelius intervjuar yrkesläraren Guri Johansen, Herrljunga Hotell & Konferens Stefan Mikulic, yrkesläraren Mensur Galica samt rektor Thereze Gunnarsson om deras samarbete i processen.

Panelsamtal 2Peter Thomelius, Stefan Mikulic, Mensur Galica och Thereze Gunnarsson.

Gruppfoto ceremoniYrkeslärarna Guri Johansen och Mensur Galica tillsammans med rektor Thereze Gunnarsson och bildningschef Annica Steneld.

Fler nyheter