Nyheter / Nyhet

Kunskapskällan i Herrljunga har certifierats

Publicerad: 6 oktober 2023

Som 14e utbildning i ledet har nu Kunskapskällans restaurang och livsmedelsutbildning certifierats! Beslutet fattades av certifieringsnämnden den 27 september.

- Det känns fantastiskt roligt att vi nu gått i mål med denna process, säger rektor Thereze Gunnarsson. Vi har egentligen inte behövt ändra hur vi arbetar och utbildar eleverna, men det vi fått göra är en ordentlig genomgång av hur vi hanterar all dokumentation och planer såväl i skolan som i samarbetet med alla våra APL-företag. Nu känner vi att vi har stenkoll på allt, och hur vi dokumenterar det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med våra fina samarbetsföretag!

- Jag blir glad och stolt över att Herrljunga har en sådan hög nivå på sin yrkesutbildning, säger Stefan Mikulic som är restaurangchef på Herrljunga hotell. Det känns viktigt och givande att vi tillsammans kan förbereda studenterna för arbetslivet. Behovet att få in nya i branschen är stort, så att Kunskapskällan ger sina elever en bra grund är jättebra.

Läs gärna mer om certifieringsprocessen och fler röster i Visitas pressmeddelande. Ceremonin är planerad till den 13 november på Herrljunga hotell, anmälan kommer att ske via Kunskapskällans egna certifieringssida.

Fler nyheter