Nyheter / Nyhet

Nu har femte certifieringsomgången öppnat!

Publicerad: 23 augusti 2023 | Uppdaterad: 30 augusti 2023

Efter fyra framgångsrika certifieringsomgångar är det nu dags för en ny möjlighet att certifiera era Hotell och turism- och/eller Restaurang och livsmedelsprogram. Anmälan är öppen till och med den 10 september.

I dagsläget har 13 utbildningar i landet certifierats av Visita och Sveriges bagare & konditorer, och ytterligare 65 är inne i processen. Idag, den 23 augusti, öppnar vi upp för nästa certifieringsomgång där vi välkomnar fler utbildningar i kvalitetssäkringsprocessen.

All information om kvalitetssäkringsprocessen finns under Ansökningsprocess, ni kan också se ett nyhetsbrev med information här till höger. Ni anmäler er sedan till omgången via denna länk. Observera att det är utbildningens huvudman eller representant för denna som ska anmäla utbildningen/utbildningarna.

Anmälan till certifieringen är öppen den 23 augusti till och med den 10 september. Ansökan ska sedan arbetas på och skickas in innan den 19 oktober.

För frågor eller funderingar kring certifieringsprocessen, tveka inte på att ta kontakt med någon av oss på Visita eller Sveriges bagare & konditorer. Ni hittar kontaktuppgifterna här.

Fler nyheter