Nyheter / Nyhet

I augusti startar nästa certifieringsomgång

Publicerad: 11 juli 2023

Till hösten är det dags att starta upp den femte certifieringsomgången av Visita och Sveriges bagare & konditorers kvalitetsäkringsprocess. Det kommer att vara möjligt att påbörja arbetet med certifieringen från och med den 23 augusti.

I dagsläget är ett 60-tal utbildningar igång med sina certifieringsprocesser med målet att bli kvalitetssäkrade av Visita och Sveriges bagare & konditorer. 13 utbildningar har redan tagit sig dit. I slutet på augusti öppnas möjligheten upp för att just er utbildning ska komma igång med certifieringsarbetet och också stärka er utbildning kvalitet samt samverkan med besöksnäringens företag.

Läs mer om hur ansökningsprocessen går till här eller via länken bredvid, och boka gärna ett informationsmöte med oss projektledare. Du hittar alla våra kontaktuppgifter här, eller via länken till höger.

Ansökan är öppen mellan den 23 augusti till och med den 12 oktober. Därefter följer granskning av ansökan, ett fysiskt besök, feedback och fortsatt arbete med ansökan tills utbildningen är i mål.

Fler nyheter