Nyheter / Nyhet

Den 20 augusti öppnar nästa certifieringsomgång

Publicerad: 17 juni 2024

Om ni funderat på att påbörja certifieringsprocessen så kommer nästa tillfälle efter sommaren då vi den 20 augusti öppnar upp för fler utbildningar att ansluta sig.

Vi öppnar upp för nya omgångar av certifieringen varje januari och augusti - så den 20 augusti är det dags för höstens omgång att dra igång! Om ni vill ha mer information om processen, klicka på "Ansökningsprocess" här bredvid. Där hittar ni också alla frågeställningar, kriterier, kostnader och allt annat ni behöver veta på förhand. Anmälan kommer sedan att vara öppen i cirka tre veckor, till och med den 13 september. Själva ansökan ska sedan vara oss tillhanda senast den 24 oktober.

Om ni har frågor om certifieringen innan dess kan ni mejla dem till certifiering@visita.se. Tveka inte på att ta kontakt med oss för ett möte där vi kan gå igenom certifieringsprocessen mer i detalj. Länk till anmälan kommer att komma upp här den 20 augusti samt mejlas ut i ett nyhetsbrev. Ta kontakt med oss på mejladressen ovan om du inte tidigare fått nyhetsbrevsutskick från Visita men önskar dessa!


Den 27 augusti sammanträder också certifieringsnämnden för att besluta om nya, certifierade utbildningar - så håll utkik här för att se vilka utbildningar som går i mål med sin certifieringsprocess här.

Fler nyheter