Nyheter / Nyhet

Certifieringsnämnden har beslutat om nya utbildningar

Publicerad: 27 augusti 2024 | Uppdaterad: 5 september 2024

I veckan sammanträde certifieringsnämnden hos en av ledamöterna på Moderna Museet, där de beslutade om vilka nya utbildningar som skulle certifieras.

Totalt hade nämnden sex ärenden att behandla. Vilka dessa var och vilka utbildningar som nämnden fattade beslut om att certifiera tillkännages inom kort.

Förutom att besluta om nya certifierade utbildningar tackades även den tidigare ordförande Göran Andersson av. Göran har varit engagerad i kompetensförsörjningsfrågan i både Visita och partsgemensamma UHR i många år och så även i rollen som ordförande i certifieringsnämnden. Han lämnade stafettpinnen vidare till Erica Åberg som till vardags arbetar som general manager på Radisson Collection Strand Hotel i Stockholm. Erica är också engagerad i Visita Stockholm & Gotlands styrelse.

Vi tackar Göran för den insats han gjort under sin tid som ordförande i certifieringsnämnden, speciellt i nämndens tillkommande och uppstartsfas.

Erica Åberg och Göran OlssonErica Åberg, certifieringsnämndens nya ordförande, tillsammans med Göran Andersson som tackas av för sin tid på posten.

Fler nyheter